Installatie van centrale verwarming in Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam
Zoekt u een deskundig installatiebedrijf voor het installeren van uw verwarmingssysteem? Of u nu alleen een (extra) radiator wilt laten plaatsen, of er in uw nieuwe woning centrale verwarming moet worden aangelegd, de specialisten van Calidus Warmteservice staan er in Breda om bekend dé expert te zijn op het gebied van verwarming.

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste ketel of radiator, zorgen voor snelle levering en montage en stellen alle onderdelen van uw centrale verwarmingsinstallatie perfect op elkaar af. Bij grote HR-ketel fabrikanten staan wij aangeschreven als betrouwbare partner. Een extra garantie dat onze vakmensen weten waar ze mee bezig zijn. Woont u in Breda of in de buurt van Dordrecht en wilt u de verwarming van uw woning uitbesteden aan een professional? Wij doen het graag voor u.

Verwarming stuk? Geen warm water? Tikkende radiator?
Een goede installatie van uw verwarming zorgt er in combinatie met regelmatig onderhoud voor dat problemen en storingen voor een groot deel kunnen worden voorkomen. Bij ons bedrijf kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Iedere radiator, alle leidingen en uw CV ketel worden bij een dergelijk contract jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u niet op een vervelend moment zonder verwarming of warm water komt te zitten.

Ontstaat er toch een mankement aan een radiator of uw ketel? Binnen 24 uur komt één van onze storingsmonteurs naar u toe in Breda of in de regio Rotterdam om het probleem te verhelpen. Als u een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten bent u bij een storing verzekerd van uitstekende service, neem contact met ons op voor alle voordelen. Ook voor nieuwe klanten zetten onze monteurs zich optimaal in. Wij verhelpen ieder probleem met uw centrale verwarming in Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam, Dordrecht e.o.!

CV problemen zelf oplossen?
In bepaalde gevallen kunt u storingen of mankementen aan uw CV installatie zelf oplossen, bijvoorbeeld door de ketel bij te vullen of uw verwarming te ontluchten. Calidus Warmteservice geeft u hierover graag de juiste informatie.

Verwarming ontluchten
Borrelt of tikt het in uw verwarming of leidingen? Of wordt uw verwarming niet goed warm? Dan zit er mogelijk lucht in uw CV installatie. U lost dit op door uw verwarming te ontluchten.

In deze video ziet u hoe u uw verwarming kunt ontluchten:CV ketel bijvullen
Geeft uw (vloer)verwarming onvoldoende warmte af? Waarschijnlijk is dan de waterdruk in uw CV ketel te laag. U kunt dit zien op de (mano)meter van uw CV ketel. Is de waterdruk goed, dan staat de meter in het groene gedeelte. Dit is meestal tussen de 1 en 2 bar. Staat de meter in het rode gedeelte (minder dan 1 bar), vul dan uw ketel bij.

In deze video ziet u hoe u uw verwarming kunt bijvullen:Kunt u de storing niet zelf oplossen?
Bel dan ons storingsnummer 0183 - 809895 of 078-8009975. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen, wij helpen u altijd binnen 24 uur! De meeste CV storingen kunt u echter met goed onderhoud voorkomen. Kies daarom voor een onderhoudscontract bij Calidus Warmteservice. U voorkomt storingen, verlengt de levensduur van uw ketel en bespaart energie.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig in uw regio? Bel onze CV service via:

Tel. 0183 - 80 98 95 / 078 - 80 099 75

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sitemap:

Home
Installatiebedrijf
Verwarming
CV service
CV ketel
HR ketel
Tarieven
Contact

Werkgebied:

Wij werken onder andere in Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam.

Woont u buiten ons werkgebied? Neem dan contact op. Wij adviseren of verwijzen u naar een collega.

Calidus Warmteservice

Edisonstraat 93
4816 AZ Breda

Van 't Hoffstraat 5
3007 AN Barendrecht


Tel. 0183 - 809 895
Tel. 078 - 800 9975

KvK: 61169412
BTWnr: 210732003B02