Installatie van uw HR ketel in Gorinchem, Waalwijk, Dordrecht, Rotterdam e.o.
De meeste nieuwe CV ketels die momenteel verkocht worden zijn HR ketels, toestellen met een hoog rendement, meer dan 100%. De HR ketel zet energie namelijk om in nuttige warmte door de warmte van verbrandingsgassen te hergebruiken. Dit is milieuvriendelijk en goed voor uw portemonnee.

Hiernaast is een HR ketel betrouwbaar, zijn de onderhoudskosten laag en heeft de ketel een lange levensduur. Calidus Warmteservice is in Dordrecht en in de omgeving van Gorinchem, Waalwijk,  Dordrecht, Rotterdam, Papendrecht uw specialist op het gebied van HR verwarmingssystemen. Wij informeren u graag over de juiste ketel, dragen zorg voor snelle levering en montage en onderhouden de ketel zo, dat deze op ieder moment optimaal rendement oplevert.

Duurzaam verwarmen met een HR ketel
Duurzaamheid speelt in het leven van veel mensen een steeds belangrijkere rol. Een HR ketel kan hieraan een aanzienlijke bijdrage leveren: het vocht uit de verbrandingsgassen wordt gecondenseerd en de warmte die hierbij vrijkomt wordt gebruikt voor verwarming. Er zijn HR ketels die zo een rendement halen van meer dan 107%. Dat scheelt energiekosten en is beter voor het milieu.

Het Gaskeur HR-label verdeelt HR ketels in drie categorieŽn:

  • HR 100, met een rendement van ten minste 100%

  • HR 104, met een rendement van ten minste 104%

  • HR 107, met een rendement van ten minste 107%

In o.a. Breda en in de wijde omgeving van Breda zijn onze verwarmingsmonteurs stuk voor stuk op de hoogte van de verschillende HR ketels en de voordelen hiervan. Wij leveren en plaatsen toestellen van de volgende merken: Ferroli, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Uiteraard verzorgen we ook alle randwerkzaamheden die nodig zijn voor een correcte en energiezuinige werking van uw HR ketel. Denk hierbij aan het vegen van uw schoorsteen, het nalopen van uw radiatoren en het bekijken van uw thermostaat.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig in uw regio? Bel onze CV service via:

Tel. 0183 - 80 98 95 / 078 - 80 099 75

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eťn van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sitemap:

Home
Installatiebedrijf
Verwarming
CV service
CV ketel
HR ketel
Tarieven
Contact

Werkgebied:

Wij werken onder andere in Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam.

Woont u buiten ons werkgebied? Neem dan contact op. Wij adviseren of verwijzen u naar een collega.

Calidus Warmteservice

Edisonstraat 93
4816 AZ Breda

Van 't Hoffstraat 5
3007 AN Barendrecht


Tel. 0183 - 809 895
Tel. 078 - 800 9975

KvK: 61169412
BTWnr: 210732003B02