Installatiebedrijf in de regio Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam.

Woont u in de omgeving van Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam en bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf? Dan bent u bij Calidus Warmteservice aan het juiste adres.

Wij zijn met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels, maar zijn eveneens in te schakelen voor diverse loodgieterwerkzaamheden, het ontstoppen van uw riolering, klimaatbeheersing en onderhoud.

Op het gebied van installatietechniek hebben wij jarenlange ervaring, hierdoor bent u verzekerd van kwalitatieve dienstverlening en een uitstekende service. Wilt u direct een afspraak maken met ons installatiebedrijf? Vul dan het afsprakenformulier in.

Specialist op het gebied van installatietechniek
Een CV installatie is prijzig en is voor veel mensen dan ook een hele investering. Het is de bedoeling dat de installatie vakkundig wordt gedaan, waardoor de ketel zo lang mogelijk mee kan gaan en u uw investering op die manier weer terugverdient. U kunt hiervoor zorgen door een professioneel installatiebedrijf in te schakelen. Als specialist op het gebied van installatietechniek weten wij precies waar we op moeten letten bij het installeren van uw CV. Onze ervaren monteurs stellen uw CV of HR ketel en radiatoren precies zo af dat deze optimaal rendement opleveren. Want uw verwarming kan nog zo goed geplaatst zijn, zonder een perfecte afstelling verliest u warmte en dus geld.

Als installatiebedrijf voor uw verwarming werken wij in Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Papendrecht, Waalwijk en omgeving onder andere met de merken Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Bent u op zoek naar een dergelijke ketel? Laat ons installatiebedrijf dan zorgen voor een snelle levering en montage. Omdat wij groot inkopen, kunnen we onze klanten scherpe prijzen bieden. Bovendien hoeft u niet te zoeken naar iemand die uw ketel plaatst, ons installatiebedrijf neemt u al het werk uit handen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig in uw regio? Bel onze CV service via:

Tel. 0183 - 80 98 95 / 078 - 80 099 75

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sitemap:

Home
Installatiebedrijf
Verwarming
CV service
CV ketel
HR ketel
Tarieven
Contact

Werkgebied:

Wij werken onder andere in Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam.

Woont u buiten ons werkgebied? Neem dan contact op. Wij adviseren of verwijzen u naar een collega.

Calidus Warmteservice

Edisonstraat 93
4816 AZ Breda

Van 't Hoffstraat 5
3007 AN Barendrecht


Tel. 0183 - 809 895
Tel. 078 - 800 9975

KvK: 61169412
BTWnr: 210732003B02