CV service in Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam e.o.
Omdat u een aanzienlijk bedrag neertelt voor de aanschaf van een CV of HR ketel, is het van groot belang dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat. De monteurs van Calidus Warmteservice begrijpen dit als geen ander.

In Dordrecht en in de gehele regio Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam, Papendrecht  kunt u dan ook bij ons bedrijf terecht voor het uitvoeren van CV service. CV service is de verzamelnaam voor een aantal diensten waarmee wij uw verwarmingssysteem in optimale conditie houden. Denk hierbij aan:

  • Hulp bij storingen

  • CV onderhoud

  • CV reparatie

Met gebruik van de beste materialen en het toepassen van moderne technieken zorgen wij ervoor dat uw verwarming altijd in perfecte staat verkeert. Hierdoor komt u op een onverwacht moment niet thuis in een koude woning, of wordt u verrast door een koude douche! Mankementen en storingen worden voor het grootste deel voorkomen, en bij eventuele CV problemen bent u in Breda verzekerd van snelle en kwalitatieve hulp door onze vakmensen.

Profiteer van onze uitstekende service
De medewerkers van ons installatie- en onderhoudsbedrijf zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken bovendien stuk voor stuk over jarenlange ervaring met het werken met CV en HR ketels, radiatoren en leidingwerk. Deze combinatie van kennis en kunde zorgt ervoor dat wij ieder systeem voor centrale verwarming door en door begrijpen. We stellen alle onderdelen van uw verwarmingssysteem perfect op elkaar af en vinden snel de oorzaak van storingen en andere mankementen. Door onze goede samenwerking met bekende CV merken als Ferroli, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant kunnen we u de beste service bieden bij het leveren, installeren, repareren of vervangen van uw ketel. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen, doordat wij groot inkopen en zorgen voor lage overheadkosten. Woont u in de regio Breda en wilt u meer informatie over onze service en kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Waaruit bestaat CV onderhoud?
Voor we een contract voor CV onderhoud afsluiten, voeren onze monteurs altijd een toestelinspectie uit. Vervolgens wordt een eerste onderhoudsbeurt uitgevoerd. Deze onderhoudsbeurt vindt vervolgens eenmaal per jaar plaats en bestaat uit:

  • Complete reiniging van de ketel.

  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en de rookgasafvoer

  • Controle van gasdruk en gasdichtheid

  • Het afstellen van het CO2 percentage

Als u een contract voor onderhoud bij ons afsluit, betaalt u in Waalwijk, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam en omgeving geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Bovendien garanderen wij dat u bij een storing van de CV altijd binnen 24 uur wordt geholpen. Meer weten over CV onderhoud in Gorinchem? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig in uw regio? Bel onze CV service via:

Tel. 0183 - 80 98 95 / 078 - 80 099 75

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. En van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sitemap:

Home
Installatiebedrijf
Verwarming
CV service
CV ketel
HR ketel
Tarieven
Contact

Werkgebied:

Wij werken onder andere in Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam.

Woont u buiten ons werkgebied? Neem dan contact op. Wij adviseren of verwijzen u naar een collega.

Calidus Warmteservice

Edisonstraat 93
4816 AZ Breda

Van 't Hoffstraat 5
3007 AN Barendrecht


Tel. 0183 - 809 895
Tel. 078 - 800 9975

KvK: 61169412
BTWnr: 210732003B02